Montage lichtlijnen

In de afgelopen jaren heeft Franssen Montage vele meters lichtlijn in allerlei varianten gemonteerd. Dit zowel in industrie, openbare gebouwen (musea)  als kantoorlocaties. Onze teams hebben ervaring met diverse systemen. In overleg met de opdrachtgever wordt het lichtplan conform de werktekening uitgevoerd. Dit zowel voor reguliere als LED-verlichting.

Gebruik van juist en gekeurd gereedschap is vanzelfsprekend voor onze montagemedewerkers. Uiteraard is iedereen in het bezit van het certificaat VCA. Wij zijn geen gecertificeerd installatiebedrijf. Eventueel wordt de bekabeling tot de eerste aansluiting gerealiseerd. Materiaal wordt door ons niet ingekocht. Wij doen alleen waar we goed in zijn: De montage. Per project werken we altijd met een vast aanspreekpunt. De kwaliteit, uitvoering en voortgang rondom de werkzaamheden wordt wekelijks gemonitord en besproken met onze opdrachtgevers. Dat resulteert in een transparante administratie en facturatie. 

Ontdek het gemak van Franssen Montage. Via onderstaande button kunt u snel en simpel een offerte aanvragen. Wij zijn u graag van dienst. 

De zekerheden van Franssen Montage op een rij:

  • Ervaren montageteams
  • VCA- en gekeurd gereedschap
  • Flexibele inzet van montageteams
  • Duidelijke prijsafspraken en facturatie
  • Snel een duidelijk offerte in huis

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag nu uw offerte aan